Unlimited Agents

Support and questions for using and managing Chocolatey NuGet inside of Labtech
Post Reply
cchamberlin
Posts: 3
Joined: Tue Jan 28, 2020 2:49 pm

Unlimited Agents

Post by cchamberlin »

Good afternoon,

I got your chocolatey with unlimited agents. I am having issues getting the first package to deploy. It says i only have one when i look at the license please help.

Thanks,
Colin

cchamberlin
Posts: 3
Joined: Tue Jan 28, 2020 2:49 pm

Re: Unlimited Agents

Post by cchamberlin »

Good morning all,

After re-reading this I realize how badly I described it the first time. My chocolatey license reads 1 and the agents used is 0. I am trying to figure out is this expected with Unlimited licenses or is this the reason the package won't install.

Please help.

Thanks,
Colin
Attachments
chocolatey.PNG
chocolatey.PNG (41.84 KiB) Viewed 574 times

User avatar
Cubert
Posts: 1536
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Unlimited Agents

Post by Cubert »

Your good,

The plugin was originally setup to be by agent but we decided to allow an unlimited license. So a license of 1 and a valid date is all you need to deploy system wide.

Post Reply