Allowed Origin not applying

Supports the detector plugin and any feature or other requests around the plugin.
Moza
Posts: 25
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:42 am

Re: Allowed Origin not applying

Post by Moza »

Any news on this one?

Thanks,

Moza
Posts: 25
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:42 am

Re: Allowed Origin not applying

Post by Moza »

Any news?

Moza
Posts: 25
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:42 am

Re: Allowed Origin not applying

Post by Moza »

Is there anything I can do to get this working?

Moza
Posts: 25
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:42 am

Re: Allowed Origin not applying

Post by Moza »

Hello,

I just updated to the latest plugin version but still have the same issue.

Is there anyone who can help?

Could this be special characters in the passcode for example?

Not far off a year of not working and I am still paying.

Thanks,

User avatar
Cubert
Posts: 1898
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Allowed Origin not applying

Post by Cubert »

That is plausible, Have you tried just a simple password to see if it saves it?


Next make sure the Automate console isn't playing with you. We seen it cache data and not refresh as directed. Although rare its been seen. Close console and relog in after change and see if its now showing.


Here is a video of how it should work

Moza
Posts: 25
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:42 am

Re: Allowed Origin not applying

Post by Moza »

It saves okay and both sides match all values.

In Stalled Agents the Offline SC Agents still says "No agent data returned by RMM+".
example.PNG
example.PNG (43.5 KiB) Viewed 19 times
Thanks,

Post Reply

Return to “Stalled Agents Detector Plugin”