No Mailboxes appear

This forum is for Office365 for LabTech (Ver 2) support. When posting remember to include screenshots of any relevant information.
Post Reply
RSCS
Posts: 16
Joined: Mon Jan 07, 2019 2:31 pm

No Mailboxes appear

Post by RSCS »

Good afternoon,

I've successfully installed the plugin, configured it, added a client and initiated a scan. The client has Office 365 Plan 1 mailboxes only; no Azure and no Sharepoint.
I get the Groups but none of the mailboxes appear in the Exchange tab. I have enabled debugging and there are no errors. I checked the plugin_sw_office365forlabtech_mailboxes table and can see all of the mailboxes there.

What could the problem be?

Thanks.

User avatar
Cubert
Posts: 1577
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: No Mailboxes appear

Post by Cubert »

Interesting,


What does this query present to you when run?
SELECT UserPrincipalName as UserID, DisplayName as UserName FROM plugin_sw_office365forlabtech_users Where ClientID = ""

RSCS
Posts: 16
Joined: Mon Jan 07, 2019 2:31 pm

Re: No Mailboxes appear

Post by RSCS »

Good morning,

No results are returned.

Let me know how to proceed.
Thanks.

User avatar
Cubert
Posts: 1577
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: No Mailboxes appear

Post by Cubert »

I am assuming you placed a "client ID" in the quoted area of command?


Lets try this? if any data is in the user list this will reveal it.
SELECT UserPrincipalName as UserID, DisplayName as UserName FROM plugin_sw_office365forlabtech_users
If nothing then please run a AZURE scan in debug mode from plugin console and post that as a block quote here. Let me inspect it to see what might be the issues.

User avatar
Cubert
Posts: 1577
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: No Mailboxes appear

Post by Cubert »


RSCS
Posts: 16
Joined: Mon Jan 07, 2019 2:31 pm

Re: No Mailboxes appear

Post by RSCS »

Good morning,

That table is empty.

I rescanned including Azure (though the one client configured for this plugin does not use Azure AD), and the result provided this error.

Starting data collection from Office365
Checking MSOnline Modules are in the 64bit PoSh folder
2281 - 1.0.9031.1

Validating script folder is available

Test for MSOLUSERS functions on probe

Found current MSOLUSERS
Executing MSOL User Scans on [1] Clients

Processing [ClientName] -> Client Failed Update
2281 - bad data or errors returned - Processing -File '-Office365Username' failed because the file does not have a '.ps1' extension. Specify a valid Windows PowerShell script file name, and then try again

I found the folder that I think these scripts are run from in C:\Windows\Temp\Office365. The contents are shown in the screenshot attached. Is there something missing?

Thanks.
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (15.32 KiB) Viewed 10134 times

User avatar
Cubert
Posts: 1577
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: No Mailboxes appear

Post by Cubert »

Can you post a picture of the configs window?

RSCS
Posts: 16
Joined: Mon Jan 07, 2019 2:31 pm

Re: No Mailboxes appear

Post by RSCS »

Aha! I think that the issue was that Azure needed to be selected even though we don't use Azure-AD for this client.
I now have a list of users!
Thanks so much.
Is there any chance that the Open Shell button can be limited by Automate user role? I'd really like to prevent our Level-1 techs from having access to this.

Thanks again.

User avatar
Cubert
Posts: 1577
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: No Mailboxes appear

Post by Cubert »

Awesome, glad to hear that. That is exactly where I was going with the request for config. AZUER is needed on all scans as it sets the company profile up and user lists.


As for added permissions there is no way currently to limit user access.

Post Reply