Error Accessing Tab

Post Reply
User avatar
starbucksgold
Posts: 94
Joined: Tue Jan 05, 2016 7:53 pm

Error Accessing Tab

Post by starbucksgold »

Shannon,

On initial navigation to tab on agent I am receiving an error: Error Object reference not set to an instance of an object.

I get this twice and click ok through each. I am able to click on the buttons to update cache, but no script is executed.

Ideas?

Jeff

User avatar
starbucksgold
Posts: 94
Joined: Tue Jan 05, 2016 7:53 pm

Re: Error Accessing Tab

Post by starbucksgold »

forgot to mention I do not see a plugin_sw_ap-get db table or anything similar.

Jeff

User avatar
Cubert
Posts: 1414
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Error Accessing Tab

Post by Cubert »

I fixed it and released 1.0.1, Brain fart and forgot to uncomment the DoDatabase function.

http://lp.squidworks.net/index.php?PROD ... E162520D95

User avatar
starbucksgold
Posts: 94
Joined: Tue Jan 05, 2016 7:53 pm

Re: Error Accessing Tab

Post by starbucksgold »

Shannon,

I updated plugin and now have the DB table, but still get receive the error "Error Object reference not set to an instance of an object" when I have the agent computer screen open and select the APT-GET tab.

Ideas? Thanks.

Jeff

User avatar
Cubert
Posts: 1414
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Error Accessing Tab

Post by Cubert »

Ok uploading 1.0.2 which tells us what errors they are and instead of poping up a error box it places error in terminal window as a soft error.

User avatar
starbucksgold
Posts: 94
Joined: Tue Jan 05, 2016 7:53 pm

Re: Error Accessing Tab

Post by starbucksgold »

No errors with 1.0.2. Thanks. On to testing. :D

Jeff

User avatar
Cubert
Posts: 1414
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Error Accessing Tab

Post by Cubert »

Not even in terminal box? How odd, all i did was move error from message box to terminal box. Should of still got error? if one existed.

User avatar
starbucksgold
Posts: 94
Joined: Tue Jan 05, 2016 7:53 pm

Re: Error Accessing Tab

Post by starbucksgold »

Shannon,

My mistake. I meant to say I did not get the popup error. I can open but get this in the terminal window:

Error loading Packages - Object reference not set to an instance of an object.

I selected Update Cache and monitored the commands tab. Looks like the commands completed successfully, but when I go back to the Apt-Get plugin tab, I'm still showing the same error in the Terminal windows.

Initiated Upgrade Packages and monitored commands which appear to have completed successfully as well. Just not seeing any results in the APT-GET plugin tab.

Jeff

administrator
Site Admin
Posts: 6
Joined: Tue Dec 29, 2015 6:48 pm

Re: Error Accessing Tab

Post by administrator »

Whole cow, I left out the creation of a table! how did I manage to miss that?

Ok now fixed.. build 1.0.3 will now work

http://lp.squidworks.net/index.php?PROD ... E162520D95

Post Reply